Hippocrates filosofie - Rauw Naakt en Gezond
Selecteer een pagina

Hippocrates filosofie

Suzanne PootDe filosofie achter de “Love the Hippocrates lifestyle”

Deze website en het boek Rauw, naakt en gezond zijn beiden geïnspireerd door- en gebaseerd op – de kennis en ervaringen die ik opdeed bij het meest vooraanstaande gezondheidsinstituut sinds 1956, het Hippocrates Health Instituut in Amerika.
Het is gebaseerd op de overtuiging dat een veganistisch enzym-rijk dieet, aangevuld door beweging, positief denken, ontspanning en een algemene natuurlijke leefwijze een integraal onderdeel is van optimale gezondheid.

De “Love the Hippocrates Lifestyle” maakt het voor iedereen mogelijk om deze lifestyle, zoveel mogelijk en stap voor stap, thuis toe te passen. In de webshop vind je categorieën met een divers aanbod van natuurlijke Hippocrates producten of diensten. Tevens deel ik informatie via mijn blog, in de categorie Inspiratie & Informatie, via de nieuwsbrief en op youtube.

Ik geloof dat een goede gezondheid ieder persoons geboorterecht is en dat een leven vrij van ziekte en pijn onze menselijke erfenis is. Ik  hoop met deze website een basis te kunnen bieden voor een van de gezondste leefwijzen op aarde “De Hippocrates lifestyle”, goed voor mens, dier en onze aarde.

Zoals de Griekse arts Hippocrates ooit zei: “Let thy food be thy medicine and thy medicine be thy food

Met gezonde groet,
Suzanne Poot

 

P.s.: Deze website is geen vervanging van het Hippocrates Health Institute. Wat dit bijzondere instituut en het uitgebreide programma biedt, kan nimmer via internet aangeboden worden. Bezoek  www.hippocratesinst.org  als je meer informatie wilt. Honderdduizenden mensen van over de hele wereld zijn u voorgegaan. Velen van hen leven volgens deze leefwijze, ervaren optimale gezondheid en gaan voor de beste kwaliteit van leven en geluk!